HjemSå mødtes vi igen i slægtsforeningen. Det var et rigtigt hyggeligt møde. Der er ikke konstitueret en bestyrelse endnu, men Kay-Verner stod for denne aften og der vil snarest blive indkaldt til et bestyrelsesmøde.

Der var udfærdiget en lille opgave til os - 13 rigtige - med spørgsmål udi slægtsforskningens verden. Spørgsmålene var ikke de "nemmeste", men vi har jo hørt om det før i vores forskellige foredrag, men et er jo at forklare det med få ord. Vi havde megen moro ud af det, fordi man blev grebet af det og nærmest råbte sit svar ud i lokalet. Kay-Verner havde indkøbt nogle præmier til de der havde flest rigtige svar. Det var godt fundet på og vi blev "rystet" godt sammen.

Til pausen havde Karin og Benny kage med til den medbragte kaffe. Tak for det.

Der var også et skema, hvor på vi skulle skrive hvilke emner man var stærk og svag i, samt hvad der kunne tænkes at forske i fremover. Endvidere et spørgsmål om hvilke dage der, kunne være i spil til de fremtidige møder.  Når bestyrelsesmødet og konstitueringen er på plads, kommer der et udspil og mere klarhed om fremtiden fra den nye bestyrelse.

Der blev også drøftet "synlighed", der var flere gode udspil, så der er masser af opgaver til bestyrelsen og medlemmer fremover. Der var udtryk fra de 11 fremmødte, om at alle glæder sig til samarbejdet og forskningen i fremtiden.


God sommer til alle!
referat: Clara Svendsen